GLASSHOUSE RESTORATION AT JOHN INNES

Restoring a section of glasshouse at the John Innes Centre in Norfolk


One of the latest Ebtech Glasshouse Systems projects has seen them restore a section of glasshouse at the John Innes Centre in Norfolk back to a traditional glazed area.


The small 64m² area was clad in sandwich panels around the perimeter walls & roof and housed old growth rooms, what Ebtech did was remove all the cladding and build it back up in glass.


An internal dividing wall was also built incorporating a sliding door.


The area will now have a thermal screen installed and will operate like a traditional glasshouse environment for experimental purposes.


Additional remedial works were also conducted in the other areas of the glasshouse.


A wonderful use of an otherwise unused area and a happy client.



Ebtech Glasshouse Systems are providers of new or used glasshouses, benching & irrigation systems, heating & screening and complete turnkey projects from conception to completion.


Contact us to discuss your ideas and plans or visit www.ebtechglasshouses.co.uk